Eerdere publicaties

01-01-2018

PEGA Systems in Indonesie op de Budi Luhur University- B2B software engineers

En:

Budi Luhur University, Jakarta, supported by INIT-Group Foundation, and PEGA Systems agreed on a cooperation to train their students.

Budi Luhur University will start next semester with implementing the PEGA System program in their curriculum. The essential outcome will be "full packaged" software engineers which have the skills to deliver "state of the art" business solutions.

NL:

De Universiteit van Luhur, Jakarta, ondersteund door INIT-Group Foundation, en PEGA Systems zijn het eens geworden over een samenwerking om hun studenten te trainen. De Budi Luhur universiteit zal volgend semester beginnen met de uitvoering van het PEGA-systeem programma in hun curriculum. Het uiteindelijke resultaat is dat er State of the Art software engineers afstuderen, beschikbaar voor de zakelijke markt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pegasystems

Blu G en de start van de Master Cyber Security

In mei en in de maand juli 2018 heeft de INIT-Group overleg gehad in Jakarta en Nederland om de opleiding Master Cyber Security te concretiseren, waarbij men afstudeert in Nederland. Tevens is er nagedacht om het Excellent Center in Jakarta uit te breiden met aanvullende activiteiten die het programma nog completer maken. De komende tijd wordt e.e.a. concreter ingevuld.

Chairman visit Ministry Department Higher Education and Universities

De voorzitter van de INIT-Group Foundation brengt deze week een bezoek aan diverse Universiteiten, w.o. technische Universiteiten en het ministerie van Hoger Onderwijs. In verband met het tijdpad voor de Masteropleiding Cyber Security en Big Data is dit bezoek strategisch van belang.


Strategisch overleg vestiging Cyber Security         (Blu G) in Nederland

Dr.Ir. W. Usino, deputy rektor Budi Luhur, leden van de INIT-Foundation en adviseur de heer L. van Koppen MSIT, bespraken de start van Cyber Security en Big Data in Jakarta en Nederland. De komende 8 dagen worden voorbereidingen getroffen voor het ontvangen van een delegatie van de Directeur Generaal Hoger Onderwijs Indonesie, met een groep van 5 directeuren van Technische Universiteiten Indonesie, aan Nederland.

Cyber succes leidt tot delegatie eind februari van 10 universiteiten naar Ndl

Het succes van de Cyber Security tour, georganiseerd door INIT-Group en gegeven door MSIT de heer L. van Koppen, heeft in Indonesie serieuze impact gehad. Op de laatste dag werd definitief bekend dat een delegatie van 10 directeuren van grote universiteiten uit Indonesiƫ, eind februari aan Nederland een bezoek komt brengen. Op een economie van 280 miljoen inwoners is Cyber Security geen sinecure. We hopen dat we in Nederland net zo enthousiaste medewerking krijgen zodat intensieve kennisuitwisseling en samenwerking gaat ontstaan van specialisten die een gezamenlijk doel hebben. Hiermee sluiten we de updates over de succesvolle C. S. tour formeel af.