2017 en 2018

opvolgende ontwikkelingen

Cyber Masters strategie planing 2018

Het enorme succes van het door INIT-Group geïntroduceerde Cyber Security programma op de Budi Luhir University, heeft geleid tot gesprekken met het Ministerie van Onderwijs en een strategische toekomstplanning voor 2018. Er is tevens stevig vergadert over het vormen van een Cyber Security Lab. En..., dat gaat er ook komen! Studenten die deze module gaan volgen naar de Computer Science opleiding, kunnen dan direct praktijkervaring opdoen. En ja, als t even kan internationaal geaccrediteerd.

Cyber Security finale met een vervolg via Ministerie van Onderwijs Indonesie.

Finale afsluiting van de introductie Cyber Security in Jakarta. Een enorm enthousiaste groep leerlingen. Het heeft geresulteerd in een uitnodiging bij het Ministerie van Onderwijs om het vervolg te bespreken. Tevens wordt er gewerkt aan een Excellent Centre in Jakarta. In dat center komen de beste leerlingen te werken om hun kennis in de praktijk te toetsen en verder aan te slijpen. Hoe mooi is dat, als de vraag naar dergelijke specialisten wereldwijd en dus ook in Nederland alleen maar toeneemt?

De heer van Koppen en de heer Van der Veer hebben buitengewoon goed werk geleverd. De vrucht kunt u als ondernemer plukken door met INIT-Group een afspraak te maken hoe u deze expertise in uw bedrijf kunt betrekken.


Cyber Security Live!

MSIT de heer L. van Koppen, namens INIT-Group Foundation aan het doceren op de University of Budi Luhur te Jakarta.

INIT-Group bouwt aan een vijver van specialisten die in Nederland graag aan de slag gaan. En met de toenemende vraag in ons land is dit een uitgelezen kans om te voorzien in de behoeft. Andere landen staan namelijk ook te trappelen. En naar onze mening is dat een gemiste kans.

Overigens zijn deze workshops de voorloper van het Curriculum wat volgt.

Exclusieve overeenkomst Technische Universiteit en INIT-Group

De INIT-group heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met de directeur van HTS (polytechnische school) te Bandung. De allerbeste alumni met werkervaring en jong afgestudeerden, worden door ons op uw verzoek speciaal geselecteerd via het INIT-programma. De uitvoering daarna vind plaats via Gandaria.

Hiermee zijn wij instaat om gecontinueerd HBO technisch opgeleide Engineers, CAD/CAM, CNC programmeurs etc, IT technische specialisten, etc., te pre selecteren voor het Nederlandse bedrijfsleven. Een geweldige kans om de krapte van de Nederlandse arbeidsmarkt te voorzien van structurele oplossingen. Want dat is een van de vereiste die we toepassen bij onze keuzes. Meer weten? Maak een afspraak met ons.